HERHALINGEN

Het zomerseizoen is aanstaande. Ga je niet op vakantie dan ben je als achterblijver voor wat betreft televisie kijken veroordeeld tot zenders waarop alleen maar herhalingen te zien zijn die worden onderbroken door ellenlange reclameblokken.

Ik zou zeggen, kijk niet naar de reguliere televisiezenders, bij uitzondering misschien het 8-uur nieuws, maar ook daarvoor zijn alternatieven op internet te vinden.

Schakel over naar Netflix, HBO of Videoland. Het kost een paar euro per maand en dan kan je programma’s, series en films uitkiezen naar eigen smaak. Je hebt niet de ergernis van reclames tussendoor en kan op elk gewenst moment de boel stilzetten voor belangrijker zaken en later weer oppakken.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.