OPINIE-OVER VERWIJDERT GEEN ARTIKELEN !

Het blijkt dat Opinie-Over er toe doet en door een groot aantal mensen gewaardeerd wordt.
Artikelen worden geplaatst, mits deze voldoen aan de huisregels en voorwaarden.

Een publicatie leidt wel eens tot een mindere waardering van een betrokkene en die ons dan benadert om de opinie te verwijderen. Een goed voorbeeld hiervan is een medewerkster van mevrouw mr. E.L. Zetteler. Zij verzocht ons de opinie over mevrouw Zetteler (zie opinie over mr E.L. Zetteler) te verwijderen van onze site, want mensen die via Google op naam Zetteler zochten, vonden de opinie. Dit was volgens de medewerkster niet goed voor het kantoor in het algemeen en voor mevrouw Zetteler in het bijzonder. Daarnaast ging het om een afgewikkelde kwestie.

U zult begrijpen dat Opinie-Over aan dit soort verzoeken geen gehoor geeft, aangezien het publiceren van een opinie van ons allen een recht is.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.