TOPPER

Weer een overwinning op zijn palmares. Deze man (en zijn team) betekent heel veel voor de maatschappij. Hij weet een zaak zodanig te bepleiten dat zelfs door de overheid geïnstrueerde rechters er niet aan ontkomen om uiteindelijk mee te werken aan de waarheidsvinding waar het bij rechtspraak om dient te gaan.

Geert Jan Knoops mag van de rechtbank Rotterdam in de schadevergoedingsprocedure van zijn cliënt Julio Poch, ingesteld naar aanleiding van de bizarre uitlevering in 2009, de oud minister van justitie Ernst Hirsch-Ballin (CDA) tijdens het kabinet Balkenende III, als getuige doen horen.

Ik hoop dat die Hirsch-Ballin flink aan de tand wordt gevoeld en dat komt vast te staan dat de regering een grote vinger in de pap heeft in de rechtspraak. Kan eindelijk een streep worden gehaald door de schijnheiligheid. Scheiding der machten (Trias Politica) bestaat in Nederland niet.

Ik vrees aan de andere kant dat de 68-jarige Hirsch-Ballin tijdens zijn verhoor lijdend zal zijn aan amnesie en op die wijze aan elke verantwoordelijkheid voor zijn valse optreden in 2009 ontkomt.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.