IK ZIE HET VERBAND NIET

De foto van een Salvadoraanse migrant (lees economisch gelukzoeker) met zijn dochter van twee, doet in de USA de gemoederen hoog oplaaien voor wat betreft het immigratiebeleid. Ik kan het niet volgen.

Waarom zou de USA deze mensen die op illegale wijze proberen hun heil te zoeken, terwijl daar geen reden voor is, direct moeten opvangen?

Als Salvadoriaan via Guatamala en Mexico als illegaal de USA binnenkomen ? En heb je dan een toekomst ?

Je wiegje staat eenmaal op een plek in een land en daar moet je het mee doen. Bouw een bestaan op in dat land. Met een onbezonnen daad heeft die vent de dood van zijn 2-jarige dochter op zijn geweten. Hij had beter in El Salvador aan het werk kunnen gaan voor een toekomst voor zijn dochter.

En nu moet de hele wereld weer janken om een foto ? Ik zie het verband niet.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.