POLITIE WIL PLEK OP VETERANENDAG

De politie voelt zich tekort gedaan omdat alleen (oud) militairen mogen meelopen in het defilé op veteranendag. Nou, zo is het nu eenmaal.

De militairen hebben zich met risico voor hun leven ingezet voor de missies in Verweggistan, de politie volgde met adviseurs en opleiders. Je kan deze twee situaties niet verenigen, het zou een groot tekort doen aan de militairen.

En dan nog de vraag, wat doen Nederlandse politieagenten in Verweggistan ? Hebben ze niks beters te doen in Nederland zelf, waar je als slachtoffer van een misdrijf amper aangifte kan doen en zo dat wel mogelijk is na een afspraak over anderhalve week pas terecht kan.

Nee politie, jullie hebben geen recht van spreken in deze discussie. Doe gewoon je werk als ordehandhaver en verkeersagent tijdens het veteranendefilé en verder niet zeuren.

1 Reactie op “ POLITIE WIL PLEK OP VETERANENDAG ”


  • De politie kan het in Nederland al niet aan. Wat moeten die in hemelsnaam over de grens doen. Hier hebben ze niet eens de capaciteit om een aangifte te kunnen opnemen. ‘U kunt een afspraak maken over twee weken voor uw aangifte’.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.