DE TIJD GAAT HARD

Ik las het bericht dat Ria Bremer deze week de leeftijd van 80 jaren gaat bereiken. Ik ken haar nog van de jaren zeventig, toen ik als tiener op de zaterdagmiddag toen ik naar het programma ‘Stuif es In’ keek. Ze heeft dat programma jaren volgehouden en het bleef bij de scholieren van het basisonderwijs een succes. De Meerpaal in Dronten werd elke keer weer op z’n kop gezet. Aan de formule is in al die jaren weinig veranderd, al groeide ‘de balk’ uit van simpele brievenverzoeken naar de meest creatieve kunstvoorwerpen om als klas van een lagere school te worden uitgenodigd. Een kinderprogramma waar ik van heb genoten.

Daarom Ria Bremer, bedankt en alvast van harte gefeliciteerd.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.