NOU KAN WILLEM ALEXANDER ZEGGEN: “ZE WAS EEN BEETJE DOM”

Hoe haal je het in je hoofd om een beetje eigengereid, zonder vooroverleg met de AIVD, minister president Rutte of minister van buitenlandse zaken Blok, zomaar even aan te schuiven bij een maffiose Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman die verdacht wordt van het opdracht gegeven tot moord en dan ook nog ongesluierd ?

Mensenrechten gaan vóór microkredietjes. Houd op met die zogenaamde VN-hobby, dat past niet in de functie die uitgeoefend dient te worden. Zet je in voor het Nederlandse volk en armoedebestrijding in Nederland met het terugdringen van de noodzaak van voedselbanken.

Kom op voor de minima, je bent nationaal en internationaal maximaal in de fout gegaan !

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.