GEBITJE OP PEIL HOUDEN

Ik heb mij er al jaren lang over verbaasd, maar als ik nu ook de door het AD gepubliceerde foto zie van een lachende Willem Alexander, (genomen bij het veteranen defilé ?) dan stel ik mij de vraag, waarom doe je er niks aan ?

Scheve tanden, gele plekken, her en der tandsteen. De gemiddelde Nederlander kan een tandarts amper bekostigen maar het kan er niet aan liggen dat Willem te weinig jaargeld/dotatie ontvangt om een goede tandarts achterstallig onderhoud te laten verrichten. Voor het opknappen van een paleis worden miljoenen staatsgeld uitgegeven, doe zelf wat aan je gebit. Bij een representatieve functie moet je gebitje er ook een beetje fatsoenlijk uitzien.

Willem doe er wat aan !

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.