TOENEMENDE POLARISERING

De politiek zelf werkt mee aan een toenemende polarisering van de bevolking door een half bakken beleid tegenover misdragende asielzoekers.

Staatssecretaris Broekers-Knol (VVD) heeft een lijk in de kast van haar voorganger Harbers gevonden. Niet 2610 misdrijven zijn door criminele asielzoekers gepleegd zoals eerder openbaar gepubliceerd, het blijkt nu te gaan om een aantal van 3702 misdrijven. Het kabinet belazert ons met de cijfers.

En diezelfde partijen die deel uitmaken verketteren ondertussen de partijen die de vinger op de zere plek weten te leggen.

Kritisch zijn op een multiculturele samenleving en het nut van grenzen wordt gezien als fascisme en nazisme. Je deugt beter als progressief met geloof in de multiculturele samenleving, diversiteit en open grenzen.

Het wordt tijd dat de zwijgende meerderheid de barricaden opgaat.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.