LAAT U ER EEN TRAANJE VOOR?

Het was toch even schrikken, het verschrikkelijke nieuws uit London, waar een van de tig Arabische ‘kroonprinsen’ vroegtijdig aan het hemelen blijkt te zijn gegaan. De grammetjes verdovende middelen, waren inmiddels onsjes geworden en dat was voor Sheikh Khalid bin Sultan bin Mohammed Al-Qasimi, zoon van de heerser van het emiraat Sharjah in de Verenigde Arabische Emiraten, Sultan Bin Muhammad Al-Qasimi, even teveel geworden. Waar hij zijn pa van 79 jaar kon opvolgen, is die snuiver niet ouder dan 39 geworden.

Beetje de 13 in een dozijn modeontwerper uithangen en aftandse t-shirtjes en spijkerbroeken in India door kinderarbeid laten fabriceren met opdruk ‘Qasimi’.

Zijn voorouders waren kamelendrijvers en stamhoofden in een bepaalde streek waar met geluk olie in de grond is gevonden. Die weelde is hun naar het hoofd gestegen. En als je teveel geld hebt dan is de kans dat je gekke dingen gaat doen, heel groot.

De islam die aldaar op strenge wijze gepredikt wordt is enkel bedoeld om het gewone volk onder de knoet te houden en vrouwen te onderdrukken. Ondertussen gaan de zichzelf tot koningen en prinsen verheven patsers in de Westerse wereld zich te buiten aan alles wat God/Allah verboden heeft.

Diezelfde wereld heeft zich weer eens verlost van een figuur die weinig of niets voor de samenleving heeft betekend. Hij is zijn broer achterna gegaan. Binnen 24 uur zand er over en hem laten genieten van de 72 maagden die hem in de Sunna opwachten.

Totaal geen enkele moeite mee, welke kroonprins volgt.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.