ZWARE MISHANDELING ? POGING TOT MOORD ZAL JE BEDOELEN !

En weer presteert handhavend Nederland, ooit ingesteld voor de waarborg van uw veiligheid, het recht op uw leven te bagatelliseren door de daad van een randdebiel, die met een honkbalknuppel herhaaldelijk (twintig keer is gemeld) op een burger heeft ingeslagen, af te doen als ‘zware mishandeling’. Dit is een poging tot moord, het doelbewust een ander van het leven te willen beroven. Je hebt geen honkbalknuppel in je auto, tenzij je kan aantonen dat je bij een dergelijke club bent aangesloten en je altijd keurig hebt gedragen.

En dan hebben we het nog niet over de handelingen van deze crimineel, waarbij de auto van het slachtoffer zodanig te lijden kreeg dat deze als bijna Total loss is aan te merken.

Dan weten we het al als dit tegen het einde van het jaar in een rechtszitting voor enkel vrouwelijke D66-rechters (griffier incluis) gaat voorkomen. Door een zwaar gesubsidieerde advocaat (die zich waant als een Moszkowizc 5.0) wordt aan het allochtone gajes geadviseerd excuses maken aan het zwaar getraumatiseerde slachtoffer en diens gezin. De rechter zal zich wegens, maar toch rekening houdend met het trauma dat de dader voor wat betreft gebrekkige opvoeding in zijn kinderjaren heeft opgedaan, het aangedane leed aan het slachtoffer genoodzaakt zien om de dader te veroordelen tot 120 uur taakstraf en een boete van 500 Euro.

Die dader blijkt een 38-jarige getinte man, tussen 30 en 40 jaar oud. Hij is ongeveer 1,80 meter lang, heeft een normaal tot stevig postuur en opvallend golvend, donkerbruin haar met een scheiding in het midden. De man heeft een breed, rond hoofd en sprak Nederlands met een accent.

Wat heeft deze crimineel bezield om een dergelijk zwaar misdrijf te plegen ?
Eigenlijk ben ik daar niet in geïnteresseerd. Deze man moet direct van de straat en achter het gaas voor meerdere jaren.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.