FAMILIEBANDEN

Van het ene familielid krijg je steun in moeilijke tijden en het andere familielid weet je enkel te bezoeken wanneer er een feestje te vieren is. Feit is dat links- of rechtsom de familieband altijd wel blijft bestaan.

Een ander bekend feit is dat je wel met je familie kan wandelen, maar niet kan handelen. Dat leidt in de meeste gevallen binnen de familie tot ruzie. Een dan kan je Bert van Leeuwen van het EO-programma Familiediner in stelling brengen, maar succes is niet met zekerheid gegarandeerd.

Een warme familieband is een goede zaak, maar waar je altijd alert voor moet zijn is wat je vertelt over je bezigheden. Leuke ervaringen vertellen is oké, maar praten over moeilijke dingen die binnen de familie als negatief kunnen worden opgevat, gewoon je mond houden.

Hij heeft jarenlang de gewiekste crimineel kunnen uithangen, Willem Holleeder op 4 juli 2019 tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld.

De moraal van dit verhaal: ONGEACHT DE GOEDE FAMILIEBAND, JE MOET JE ZUS(SEN) NIET ALLES VERTELLEN.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.