60 PLUSSER GEDISCRIMINEERD

Altijd eigen baas geweest, maar helaas de zaken zijn ingestort. Zestig jaar en nog ruim zeven jaar te gaan voor een AOW-uitkering. Solliciteren op een vacature in door mij gewenste administratieve business heeft totaal geen zin. De jeugd gaat bij de werkgevers voor, ondanks gebrek aan ervaring. De ouderen worden als te groot risico gezien door een verondersteld toekomstig ziekteverzuim.

Dan maar op zoek naar andere kansen. Koken is altijd mijn hobby geweest. Ik denk dus aan een carrièreswitch vlak voor de arbeidzame finish. De horeca zit te springen om personeel. Zowel bedienend als in de keuken. Nou ik wil best in de keuken werken in shifts die door de jongelui het liefst wordt gemeden, zoals van 15.00 uur tot 23.00 uur op de vrijdag en zaterdag. Mis en place voorbereiden, helpen met koken en afwassen en aan het eind van de avond de keuken schoonmaken. Het is voor mij geen probleem, ik sta er klaar voor.

Als ZZP-er kan ik mijn werkuren factureren. Voor de opdrachtgever geen risico voor wat betreft mijn leeftijd. Geen loonlijst, niet werken is niet betaald krijgen, simpel. Ook geen vakantiegeld of dertiende maand, gewoon werken per uur voor mijn geld.

De locatie is Amsterdam, welke uitbater van een restaurant wil van mijn diensten gebruik maken.

Stuur een reactie en ik neem direct contact op.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.