HALLO JUMBO

Op dit moment loopt er een spaaractie bij Jumbo voor een professionele messenset. Bij elke 10 Euro aan boodschappen bij Jumbo ontvang je GRATIS één messenzegel. Natuurlijk doe ik ook mee aan deze schitterende (spaar-)actie van Jumbo waarbij 5 verschillende messen en een schaar te vergaren zijn. Je moet natuurlijk nog wel bijbetalen als je spaarkaart vol is. Het gaat erg hard, mijn eerste drie spaarkaarten al weer volgeplakt.

Wat ook hard gaat is het stijgen van de prijzen bij deze supermarkt. Bij ons altijd 1 Euro de kilo was de slogan voor de bananen. De BTW-verhoging van 3% per 1 januari 2019 werd door Jumbo aangegrepen om de slogan te verwijderen en de prijs voor diezelfde bananen te verhogen naar 1,15 Euro per kilo.

Inmiddels heeft Jumbo er nog een schepje bovenop gedaan en de prijs verhoogd van 1,15 Euro naar 1,19 Euro per kilo. Dit is extra een prijsstijging van 4,3 procent !

Voor de oplettende consument blijkt dat ook voor een fors aantal andere artikelen in prijs zijn verhoogd.

Ik heb nog 3 spaarkaarten te gaan en dan is mijn messen-set compleet.

Voor 1.200 Euro aan boodschappen en bijbetaling van 35,94 Euro is mijn keukengerei weer compleet nieuw.

Het mes snijdt aan twee kanten.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.