KOMT DE KOGEL WEER VAN LINKS ?

Als politicus en bovenal als verkozen lid van de Provinciale Staten dien je een bepaalde waardigheid te hebben en houden. Niet alleen in je functie maar ook binnen sociale omgangsvormen heb je enige reserve te houden ten aanzien van uitlatingen over onderwerpen die niets te maken hebben met je functie als Statenlid. Je moet je niet in emotionele flow laten meesleuren.

Mevrouw Andrea Poppe, SP-statenlid in Utrecht is zich niet bewust van haar status, ethische- en morele verantwoordelijkheid die dat mee zich meebrengt en roept in de tweet “Afschieten die man” een ieder op om Johan Derksen van het leven te beroven.

Ze heeft inmiddels haar ‘excuses’ aangeboden, maar dat mag niet volstaan.

Andrea Poppe dient per direct haar statenlidmaatschap op te zeggen en voor het Openbaar Ministerie ligt er de taak om tot strafrechtelijke vervolging over te gaan.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.