STIL OP STRAAT

Het was gisterenavond in Amsterdam-West weer stil op straat. De meeste televisies stonden afgesteld op het programma Opsporing Verzocht op NPO1. In deze Marokkaanse gettowijk is dat een geliefd en dus druk bekeken programma waarbij niet alleen vele Noord-Afrikaanse lichtgetinte kanspareltjes voor de buis zitten maar ook in beeld komen.

Herkenning van vriendjes en familieleden zal tijdens het programma zeker aan de orde zijn geweest. Het is jammer dat de scooterrijdende plofkrakertjes, Domino’s Pizza roofovervallertjes en tweedehands VW-Golf-rifratjes elkaar niet willen verraden. De groepsorde is immers een groot goed en als het binnen die groepsorde fout gaat en ze elkaar afknallen, laat ze.

De overlast van deze onbehouwen mocro’s naar de andere burgers wordt zo groot dat Amsterdam daar een specifiek beleid op moet verzinnen. Dit gericht op handhaving van de openbare orde.

Maar helaas, de Amsterdamse knuffelpolitiek, ooit bedacht door slappe theedrinker Job Cohen, laat dat niet toe en laat de ordehandhavers liever tijdens de ramadan iftarren.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.