CASH IS KING

Laten we van de hypothetische situatie uitgaan dat je als hardwerkende veertiger, getrouwd bent met de mooiste meid uit de buurt en met haar twee bloedjes van kinderen op de wereld hebt gezet. Je hebt een paar centen op de bank staan, maar wat moet je er mee ?

Je kan de centen uitgeven aan een overbetaalde vakantie ergens in het zuiden, maar nee, je wilt toch een buffertje aanhouden voor het geval het iets minder gaat in de toekomst. Deze luxe kan jij je al veroorloven want er zijn inmiddels in toenemende mate gezinnen die niet eens op vakantie kunnen omdat ze het moeilijk hebben om rond te komen.

Je centen op de bank laten staan tegen nul komma nul rente per jaar, waar je ook nog eens aan het einde van het jaar over kan worden belast door de roofclub Rutte, investeren in aandelen waarvan de cijfers alleen maar in het rood staan? Goud, zilver of diamanten ?

Nee, het enige dat rendeert is je centen van je bankrekening te halen, in je portemonnee te stoppen, een ruimte thuis vrij te maken voor opslag van food en non food goederen en flink te gaan hamsteren met het oog op de nabije toekomst.

Bijkomend voordeel is dat door geen enkel systeem jouw uitgaven, contant betaald, kunnen worden vastgelegd.

Cash is king !

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.