BAN DE PINBETALINGEN, BETAAL VOORTAAN CONTANT

Als rekeninghouder bij ING Bank kunt u een korting verkrijgen op de kosten van uw bankrekening als u minder dan vier keer per jaar contant geld pint. U bespaart daarmee 3,60 Euro per jaar.

Deze grap levert de ING Bank veel meer op en u wordt met pinbetalingen over de schouder gekeken. Niet alleen door valse Roemenen en Bulgaren, ook door de grootgrutter voor wat betreft uw besteding en door justitie voor registratie van uw whereabouts.

Laat u niet dwingen om al uw betalingen te pinnen.

De vaste maandlasten betaal ik via de bankrekening. Voor wat betreft mijn huurlasten, gas, water en elektra alsmede telefoon- en televisieabonnement heb ik geen geheimen. Het weinige geld dat ik over houd voor boodschappen en dergelijke neem ik eerst contant op en geef ik contant uit.

Kortom, doe het tegenovergestelde van wat de ING Bank wil en neem juist geld op van uw bankrekening en betaal contant.

1 Reactie op “ BAN DE PINBETALINGEN, BETAAL VOORTAAN CONTANT ”

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.