DRIE DAGEN IN DEZELFDE ONDERBROEK

Eerst Schiphol, nu ook Zaventhem. Een storing in de bagage afhandeling, waardoor de koffers niet meegingen op de vlucht naar de vakantiebestemming. Een schoon kloffie zit er de komende dagen nog niet in omdat niet elke dag de reisbestemmingen worden aangevlogen.

Lijkt me dat het met de dag meer gaat jeuken.

De vluchthaven Zaventhem is (net als Schiphol) uiteraard niet aansprakelijk voor het leed dat zij de reizigers aandoet. Dat is uiteraard door linke juristen uitgesloten in overeenkomsten met de luchtvaartmaatschappijen. Henk en Trees die een jaar lang hebben gespaard voor hun vakantie zijn het haasje. Hopelijk krijgen zij hun koffers snel afgeleverd en kunnen zij hun smeulende kledij snel ruilen voor een frisse outfit.

Fijne vakantie verder !

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.