HAD NOU GELUISTERD NAAR DE MOEDER VAN JAN

De Nederlandse media liep aardig achter op die van Turkije. Het nieuws over de definitieve scheiding met afwikkeling was daar eerder bekend.

Yolanthe is definitief van Wesley af, of is het dat Wesley van Yolanthe af is?

De hoofdprijs voor Yolanthe zou een 15 miljoen Eurootjes bedragen, waarvoor zij zich een paar jaren lang heeft moeten opdirken en een kindje heeft moeten baren. Een bedrag dat in het niets valt bij de inboedel die zij als eerdere golddigger al bij Jantje Smit had weggehaald.

De moeder van Jantje Smit had met het samenstellen van een uitgebreide inventarisatielijst, zie https://www.youtube.com/watch?v=bRLyNp2u6N0 Wesley willen waarschuwen, maar dat heeft hij niet willen zien. Heeft ie voor Jan Doedel jaren achter een balletje aangelopen.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.