LINKS LAAT JAN DE ARBEIDER LINKS LIGGEN

Het is geen kwestie van doemdenken, het is de realiteit. De economie draait niet goed, zeker niet voor de mensen met een laag- en middeninkomen. De prijzen van de boodschappen zijn mede door de BTW-verhoging (waarom ?) gestegen, op allerhande wijze wordt met nieuwe belastingheffingen het geld uit de portemonnee van de burger getrokken. Zo moeten we in Nederland van het gas af en wordt dat extra belast (terwijl Duitsers worden gestimuleerd om aan het gas te gaan). Vakantiegeld wordt gebruikt om schulden af te lossen of een buffertje te hebben tot en met Sinterklaas en de Kerstdagen. Voedselbanken kunnen ondertussen de toeloop niet aan.

En waar leggen de linkse politieke partijen als de PvdA, SP, PvdD, GroenLinks en D66 hun prioriteit? Bij het KLIMAAT.

Dit terwijl het leefklimaat voor de hardwerkende burger in Nederland is verpest. De overheid is er niet voor de mensen (zoals het behoort te zijn), nee de arbeiders zijn verworden tot de slaven van de overheid.

In de jaren ‘70 en ‘80 kwam de PvdA en de CPN (nu GroenLinks) nog op voor de rechten van de arbeider met de roep (of schreeuw door middel van stakingen en acties) voor beter loon en betere arbeidsomstandigheden. Waar zijn die partijen van vroeger met uitgesproken standpunten voor het welzijn van de arbeider gebleven?

De politiek is één grote club geworden van naar de mond pratende etalagepoppen.

Verleg de koers en kom op voor de burgers van Nederland.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.