CLINTON’S PEDOFIELE DOOFPOT

De huidige kritiek op president Trump met zijn tweets over enkele democratische vrouwelijke senatoren wordt er ook ingeramd bij onze nationale TV-zenders die overwegend links zijn en dus partij kiezen voor de Democraten in de Verenigde Staten.

Voor diegenen die de Amerikaanse politiek volgen moet het toch duidelijk zijn dat deze linkse (vrouwelijke) senatoren niet anders kunnen worden betiteld als activisten die een Senaatszetel hebben veroverd en waarvan hun loyaliteit niet bij de USA maar bij hun land van herkomst ligt.

Enige tijd geleden keek ik naar een hoorzitting waarbij mevrouw Ilhan Omar, een Somalische vluchteling die asiel heeft gekregen, op het onbeschofte af een gedecoreerde Amerikaan bij herhaling afsnauwde. Zie het interview op https://www.youtube.com/watch?v=InGCmxCjaWE

Voor de Democraten is deze rel erg welkom nu er nieuwsberichten naar buiten komen dat Hillary Clinton als minister van buitenlandse zaken een elite-pedonetwerk de hand boven het hoofd heeft gehouden door een onderzoek daarnaar te laten stop zetten. Dat blijkt uit een video-reportage van de televisiezender NBC, zie https://cloverchronicle.com/2019/06/19/hillary-clinton-allegedly-covered-up-elite-pedophile-ring-while-serving-as-secretary-of-state/

De cover-up wordt in de regel vaak als erger beschouwd dan de misdaad. Het gaat om beschuldigingen van prostitutie en pedofilie. De misdaden zouden in de doofpot zijn gestopt.

Bill Clinton is minimaal 26 keer meegevlogen in de privé jet van Jeffrey Epstein, vluchten die ‘Lolita Express’ werden genoemd.

Epstein wordt nu strafrechtelijk vervolgd. Gaat er een beerput open?

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.