KRIM SCHATTEN (GEDEELTELIJK) COMPENSEREN MET LEED VAN MH17

Het Hof is er nog niet uit aan wie de aan het Allard Pierson Museum uitgeleende Krim schatten moeten worden teruggeleverd. Is het teruglevering aan de musea op de Krim dat geannexeerd is door Rusland, of wordt het teruglevering aan Oekraïne ?

Weet je wat ? Ik heb de volgende oplossing.

Nederland confisqueert de Krim schatten ter gedeeltelijke compensatie van het leed dat Nederlandse nabestaanden hebben geleden tengevolge van het neerhalen van de MH17 waaraan of Oekraïne dan wel Rusland schuldig aan is.

Civielrechtelijk een vrij simpele opdracht aan advocaten om namens de Nederlandse nabestaanden van de slachtoffers van MH17 conservatoir beslag te leggen onder de Krim schatten.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.