TRUMP IS SLIM BEZIG

Door zich te mengen in de onderlinge strijd binnen de Democratische partij maakt Trump strategisch een goede zet. Hij heeft Nancy Pelosi in een spagaathouding gebracht.

Pelosi is als voorzitter van de Democratische partij fel gekant tegen de te linkse geluiden van Alexandria Ocasio-Cortez, Rashida Tlaib, Ilhan Omar en Ayanna Pressley, activistische vrouwen met een te grote mond en van allochtone afkomst ook al zijn ze in Amerika geboren, behalve Ilhan Omar (Somalië).

Met de tweets van Trump is Pelosi in een positie gebracht dat zij wel moet opkomen voor diezelfde raddraaiers binnen de Democratische partij en zij Trump vervolgens moet afschilderen als xenofoob/racist.

Trump, zich er van bewust dat de meerderheid van het Amerikaanse electoraat conservatief is, speelt het dus slim.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.