FOP-PROFESSOR

We hebben geen migratieprobleem en de multiculturele samenleving is niet mislukt. In de vorige eeuw hebben we de politieke correctheid overboord gegooid. Bolkesteijn was daar schuldig aan door de ‘problemen’ op de politieke agenda te plaatsen, welke later door Fortuyn, Wilders en Baudet zijn overgenomen. En bovenal is de media schuldig want die durft sinds de moord op Fortuyn zich niet meer vóór integratie en immigratie uit te spreken.

Boude uitspraken van professor Leo Lucassen, hoogleraar ‘migratiegeschiedenis’ (onderdeel van een studie waarmee je na afronding geen enkele baan kunt krijgen) aan de universiteit van Leiden. Kennelijk heeft deze zichzelf hoogachtende bolleboos teveel met zijn neus in de boeken gezeten en nooit uit het raam gekeken, laat staan op straat onder de mensen geweest. Deze man is totaal verdwaasd en doorgedraaid in de door hem verzonnen theorieën welke haaks staan op de realiteit.

Meneer Lucassen, u blijkt al vroeg aan het dementeren, migratie is een probleem en integratie is een utopie!

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.