ASO JEUGD

Ik zou graag een onderzoek willen doen naar het stemgedrag van de bezoekers van bijvoorbeeld het Vondelpark in Amsterdam na een zonnige dag. Die gebruikers van de grote grasvelden zijn voornamelijk jongelui die de grasvelden met een grote hoeveelheid afval bezaaien, zie de foto van Klaas Fopma in Het Parool 

Het vuilprobleem wordt niet bij de oorzaak aangepakt maar bij het gevolg. Er komt een zogenaamde ludieke actie dat je bij enkele etablissementen een biertje krijgt als je een volgepropte vuilniszak met verzameld afval aflevert.

De links georiënteerde jeugd, die het hoog op heeft van milieu en klimaat en daarvoor zelfs wil demonstreren, moet eerst maar eens leren de eigen troep op te ruimen.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.