ER DREIGT EEN RATTENPLAAG IN AMSTERDAM

Het afvalenergiebedrijf (AEB) in Amsterdam, eigendom van de gemeente Amsterdam, staat op het punt van omvallen. Gevolg hiervan is dat het huisvuil zich in de stad opstapelt omdat het niet verwerkt kan worden en vervoerders van dat afval niet zijn/worden betaald voor vervoer naar andere verbrandingsovens.

Als eigenaar kan de gemeente niet zonder AEB in het Westelijk havengebied en moet direct geld vrij maken voor het open houden van de centrale en de 400 werknemers aan het werk houden.

Tientallen miljoenen Euro’s zijn de afgelopen jaren door de Amsterdamse gemeenteraad verkwist aan megalomane projecten en linkse hobby’s.

Het vuil stapelt zich op waarmee de gemeenteraad de gewenste bijdrage aan het weren van toerisme levert. De keerzijde van deze linkse politiek is dat de 400 werknemers van AEB, de burgers in de stad worden gedupeerd en ongedierte welig tiert.

Halsema, stel je prioriteiten !

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.