KAN DAT WEL ?

Van een politieke partij in Nederland wordt verwacht dat democratie hoog in het vaandel staat. Op het moment dat een wetgeving tot stand komt heeft deze politieke partij die wetgeving te respecteren. NIDA, een partij in de Haagse politiek met Islamitische ideologieën, is het niet eens met het aanstaande verbod op de gezichtsbedekkende kleding. Boetes die zijn ontvangen kunnen door de overtreders bij NIDA ter vergoeding worden ingediend.

Duidelijk een vorm van oproepen tot burgerlijke ongehoorzaamheid. Overtreed de wet, wij betalen de boete van 150 Euro. En dat door een partij die daarmee tevens in strijd met haar statuten handelt, zie pagina 3 http://www.stichtingopenhaard.nl/wp-content/uploads/2016/07/Jaarrekening2013-2014-Stichting-Nida-tbv-website.pdf

Op dezelfde pagina 3 van de statuten van NIDA is verder te lezen: “De stichting baseert al haar handelen en nalaten op respect voor de verschillende opvattingen die in Nederland op allerlei gebieden leven. De stichting zal zich steeds onthouden van elke stelling name op politiek gebied.”.

NIDA voldoet niet aan het profiel van een politieke partij. Geen politiek willen bedrijven maar wel infiltreren in de gemeentelijke politiek om onder vals logo ideologische opvattingen door te drammen.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.