HET WORDT NOG ERGER

Na de EU-fanaticus Jean-Claude Juncker krijgt de Europese Commissie nu een klimaatfetisjist als voorzitter. Met een mini-meerderheid werd de Duitse Ursula von der Leyen dinsdag gekozen tot nieuwe voorzitter van de Europese Commissie. Ze ontving 383 stemmen. Ze had er 374 nodig.

Daarmee heeft ze haar benoeming dus te danken aan VVD, CDA, D66, ChristenUnie en 50PLUS, die allen vóór stemden en samen goed zijn voor 12 zetels. De vlag bij de Europese elite ging in top!

Volgens Derk Jan Eppink, FVD-delegatieleider in het Europees Parlement, ontpopt mevrouw Von der Leyen zich als ‘het meisje van Macron’. Ze is een federalist tot in het fanatieke. Von der Leyen wil méér EU, een Europees leger, Europese belastingen, een softer migratiebeleid, en zelfs een eigen, strenge, Europese klimaatwet. Catastrofaal voor Nederland en bereid u daarom voor, het wordt nog erger!

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.