ONVERWACHTE KINK IN HET BELEID ?

Kennelijk zijn ze er niet uit gekomen, Afvalenergiebedrijf (AEB), de gemeente Amsterdam en de betrokken bankinstellingen. Komen er alsnog centen op tafel om AEB uit de sores te halen, of wordt er afgestevend op een faillissement?

Een faillissement heeft gevolgen voor de vuilverbranding en ook voor stadsverwarming voor 35.000 huishoudens. De komende maanden kan dat nog wel opgevangen worden, maar in september wordt de nood zodanig dat een overschakeling op DIESEL noodaggregaten dreigt !

Ja, Amsterdams bestuur, jullie kunnen linkse leuzen schreeuwen tijdens de verkiezingen over drastische milieumaatregelen, maar de praktijk leert dat je soms een toontje lager moet zingen.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.