TEGEN DOMHEID IS NIETS BESTAND

Zojuist op Max Vakantieman (22-07-2019) een item over ene David Briffaut, die in Aqualandia op Benidorm van de grootste waterglijbaan ging en bij het te water komen twee nekwervels heeft gebroken waardoor hij voor de rest van zijn leven verlamd kan zijn.

Bij de ‘Splash’ is een bord geplaatst met aanwijzing op welke wijze de afdaler deze dient te gebruiken. Bij de veilige positie, de armen gestrekt. Voor elk nadenkend mens moet duidelijk zijn dat enkel met het hoofd naar voren, bij aanraking met het water het hoofd een forse klap naar achteren krijgt. Tsja en dan veroorzaak je zelf met je dommigheid of machogedrag een risico.

En voor dat soort mensen moet de maatschappij in collectiviteit weer opdraaien voor de schade aan de medische kosten.

Domheid dan wel het niet opvolgen van veiligheidsvoorschriften moet in het vervolg keihard worden uitgesloten van enige vorm van collectieve medische verzekering.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.