TAKKEWIJF

Volgen jullie ook het dagelijkse televisieprogramma Polopos, waarin vier stellen in een Spaans dorp zijn neergestreken om een vervallen pand en een nieuw bestaan op te bouwen?

Een van die vier stellen is de familie Rutten. Ze zijn niet met twee, maar met vier (zoon en partner), dominant geleid door typisch een alfavrouwtje genaamd Elisa. Die vent van haar heeft wel een te veel getraind Basic Fit lijf, maar dat is alles, hij is een slappe Janus en heeft geen moer in te brengen.

Elisa dat niet uitziend mens, waarvan de breedte van haar kont gelijk is aan de hoogte van haar lijf en zwanger lijkt te zijn van een vijfling, weet een ieder het bloed onder de nagels te halen. Oké, ze ratelt een woordje Spaans en heeft daarmee een sociaal contact met de Spaanse bevolking in Polopos opgebouwd, maar als ze haar Nederlandse scheur opzet tegenover de andere kandidaten is van sociaal gedrag geen enkele sprake.

Niet vreemd, in haar vorige leven was Elisa marktvrouw.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.