WIE ZIJN BILLEN BRANDT, MOET OP DE BLAREN ZITTEN

Ik lees net het volgend artikel https://www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/geluk-wordt-pech-voor-duizenden-euros-aan-onnodige-f1-tickets/ar-AAETR6j?ocid=spartanntp

Hierin klaagt iemand dat hij F1 tickets voor de Dutch GP heeft, maar er nu te veel heeft, want hij wilde zeker zijn van kaarten en heeft zich meerdere malen ingeschreven.

Er geldt een afnameverplichting en nu is hij € 13.000 te veel kwijt aan tickets die hij pas over een jaar kan gaan doorverkopen en dus geld voor terug kan krijgen. Tenminste als hij niet de zwarte markt op wil gaan en ongeldige tickets gaat doorverkopen.

Ja ongeldig, want de tickets worden namelijk op naam gesteld. Dus pas op als u nu al tickets voor de Dutch GP krijgt aangeboden van iemand die u niet kent want die kunnen (als ze niet op naam gezet worden door de oude eigenaar) ongeldig zijn als u aan de poort van Zandvoort staat.

Het is dus pech voor degene die hun geluk hebben beproefd en daardoor andere inschrijvers minder kans gegeven hebben. Maar hier geldt echt het gezegde ‘Wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten’. Je zult een jaar geduld moeten hebben voordat je misschien je te veel geïnvesteerde geld terug kunt krijgen!

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.