SANOMA CENSUREERT KLIMAATDISCUSSIE

Op de website NU.nl, onderdeel van Sanoma Media te Hoofddorp, is medegedeeld dat reacties op klimaatverandering waarbij het ontkennen daarvan of de invloed van de mens daarop op haar reactiepagina “NUJij”” niet langer is toegestaan.

Volgens NU.nl is er onomstotelijk wetenschappelijk bewijs dat de aarde opwarmt en dat de mens daar invloed op heeft. PUNT.

De mededeling dat “NUJij” een discussieplatform wil bieden , dat iets toevoegt aan de nieuwsvoorziening op NU.nl en daarmee leidt tot inhoudelijke discussies over het nieuws, staat haaks op de bovenvermelde mededeling.

Misschien dat Sanoma zich beter kan bezig houden met produkten en onderwerpen die haar publiek kritiekloos tot zich neemt, zoals bijvoorbeeld VIVA, Donald Duck of Fashionchickgirls om maar wat A-merken van dit bedrijf te noemen.

Voor correcte nieuwsgaring en discussiepanels waarbij hoor en wederhoor een steevast onderdeel hoort te zijn, moet je duidelijk niet bij Sanoma wezen.

1 Reactie op “ SANOMA CENSUREERT KLIMAATDISCUSSIE ”


  • Voor hoor en wederhoor kun je beter gaan naar een website die niet aan de grote uitgevers gekoppeld is. Opinie-over is daar een voorbeeld van.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.