UITVERKOOP

Het dringt tot bepaalde mensen niet door dat het ook voor reisorganisaties op een gegeven moment uitverkoop is om reizen alsnog te verkopen.

Je kan een reis vroeg boeken en daar een bepaalde korting op krijgen. Je bent dan verzekerd van de door jou gewenste keuze, je kan zaken organiseren en vooruitkijken naar het genot van je vakantiebestemming.

Gisterenavond in de televisie-uitzending van MAX Vakantieman kwamen drie stellen aan het woord. Een stel wilde er zeker van zijn dat het hondje het volgende jaar wel kon worden opgenomen in het gewenste hondenpension. De andere stellen hadden gewoon vroeg geboekt. Ze waren allen dus gewoon akkoord gegaan met het aanbod en de prijs.

Dan moet je niet na enkele maanden op dezelfde website van de cruiseorganisatie gaan kijken en tot de ervaring komen dat de tickets per persoon met enkele honderden Euro’s zijn gedaald.

Als je een cruise kan betalen en boekt voor 3.500 Euro per persoon en diezelfde cruise wordt op het laatst voor 2.500 Euro per persoon aangeboden, dan moet je niet gaan jammeren.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.