DE NOOD LIJKT NIET ECHT GROOT

Lees in een lokaal krantje een interview met een eigenaresse van een eetcafé, waarin zij opmerkt dat het er op lijkt dat haar succes wordt afgestraft. Het is gewoon te druk. Ze kan geen mensen krijgen kok en bedienend personeel en is noodgedwongen haar zaak twee dagen in de week te sluiten.

Als kok op zoek naar een flexibele werkkring neem ik telefonisch contact op om een afspraak te maken. Krijg een medewerkster aan de telefoon die mij absoluut niet wil doorverbinden naar de eigenaresse omdat die op dat moment druk is. Ik moet maar een email sturen met mijn gegevens en dan zal ik misschien worden uitgenodigd op een speciale dag waarop ook andere sollicitanten voor een gesprek worden uitgenodigd.

Ik begrijp het niet meer.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.