GELIJKE MONNIKEN, GELIJKE KAPPEN

Dat één Europa zit er echt niet in. Politieke spelletjes, zoals vetorecht, dwarsliggen als het om de verdeling van de baantjes gaat, bescherming van nationale belangen door met name de Franse kokosmacron en de Duitse dokter bibbermerkel (terwijl Rutte niets doet om de Nederlandse belangen te behartigen) maakt van de EU een niet te verwezenlijken droom.

Om de eigen bevolking te beschermen worden door bepaalde landen geen gegevens uitgewisseld van kentekens/onderdanen die in een ander land een overtreding hebben begaan. Duitsers, Polen, Bulgaren, Roemenen en nog meer nationaliteiten komen er mee weg als ze in Nederland een bekeuring oplopen voor een verkeersovertreding. En dan hebben we het niet over buitenlandse diplomaten die nog grover te werk gaan.

Het is daarom een goede zaak dat meerdere gemeenten overgaan tot de oude maatregel van handhaven, de wielklem. Bij overtreding meteen de Audi, BMW of Mercedes met twee klemmen onbegaanbaar maken, voorts na minimaal vier uren wachten een busje laten voorrijden en de klemmen verwijderen na een contante- of pinbetaling van minimaal 280 Euro plus 7,50 Euro per uur voor de parkeertijd.

Niet alleen het Nederlandse volk pakken op fout parkeren, maar ook de buitenlanders die er voorheen mee wegkwamen.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.