MARK HEEFT HET NOG NIET DOOR

Geslijm met Macron en Merkel, hielelikken met Juncker het heeft Mark Rutte nog helemaal niets voor Nederland opgeleverd. Timmermans geen topfunctie maar wel een incapabele Duitse tuthola, Dijsselbloem die wordt overstemd door een oude trol uit een corrupt land en het begeerde baantje op financieel terrein krijgt. Al die CO2 uitstoot van gereden kilometers naar Brussel en terug zijn voor niets geweest.

Mark, je moet je realiseren dat je met je valse lach en je gelik als schoothondje en gekruip voor de EU Nederland voor schut zet. Toon dat je ballen hebt en sla eens een keer met je vuist op tafel voor Nederland, het enige territorium dat je behoort te dienen en niet de EU. Zet bijvoorbeeld de boel op scherp met een eis voor een halvering van de EU-bijdrage en dreig bij weigering met een NEXIT en/of de terugkeer van de verkwanselde gulden.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.