SPELEN MET VUUR

De bankenmaffia is aan het spelen met vuur door de rentevergoeding op spaargelden wederom te verlagen. Er komt voor de burger zelfs een scenario in zicht dat u moet gaan betalen voor het stallen van uw centen bij een bank! De wereld staat op zijn kop.

Het maakt dan niet meer uit of u spaargeld in een oude sok heeft of op een bank- of spaarrekening. Of toch wèl, nu de regering (Grapperhaus, partner van het advocatenkantoor dat ING in de witwaspraktijk bijstond) de maatregel wil doorvoeren dat u niet meer dan met 3.000 Euro aan contanten aankopen kunt doen.

We worden door de regering op steeds meer fronten gegijzeld. Laten we daarom een eerste gebaar maken door (als u daartoe in de gelegenheid bent) morgenochtend 3.000 Euro van uw bank- of spaarrekening te halen. (Het kan uiteraard ook in deel- of kleinere bedragen.)

De banken spelen met vuur onder goedkeurend en stimulerend gezag van de regering waar u de dupe van gaat worden.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.