DE VRIENDENLOTERIJ GEEFT PRIJZEN, MAAR NIET HEUS

Onlangs won ik een leuke prijs bij de Vriendenloterij. Ik kon maximaal 4 prijzen selecteren voor toegangsbewijzen voor o.a. Artis, Beekse Bergen etc.

Ik heb toen de keuze gemaakt om 2 kaarten te nemen voor Artis en 2 kaarten voor de Beekse Bergen.

De kaarten voor Artis heb ik begin juni gedownload en heb daar samen met mijn partner een fantastische dag in Amsterdam van gemaakt, afgesloten met een gezellig etentje bij een kennis die in Amsterdam woont.

Zover al goed.

Wil ik eergisteren de kaarten downloaden voor Beekse Bergen waar wij a.s. zaterdag naar toe willen gaan. Krijg ik het volgende te zien:

Geen nood dacht ik dan probeer ik het de volgende dag nog een keer.

Helaas ook gisteren geen geluk, weer dezelfde melding. Morgen maar eens gaan bellen met de Vrienden Loterij.

Zo gezegd zo gedaan. Kreeg een alleraardigste medewerker aan de telefoon, die e.e.a. voor me ging nakijken, na natuurlijk de nodige controle vragen gesteld te hebben.
Hij vertelde me dat er geen storing is, maar dat de kaarten niet meer te downloaden zijn, omdat je dit voor 31 juli gedaan moest hebben en ook het park voor die datum had moeten bezoeken. Ik heb er toen mijn bevestigingsmail bij gepakt en geprotesteerd, want in de mail worden deze data’s niet vermeld, dus meen ik gewoon recht te hebben op deze kaarten. Helaas deelde de medewerker mij mee dat de parken dit niet willen hebben en dat op de toegangsbewijzen de datum wel vermeld stond. Dit kan ik niet controleren, want de toegangsbewijzen heb ik nog niet gedownload en in de mail die ik heb staat het niet vermeld.. Een afdruk van de mail vind je hieronder:

Op mijn vraag wat de Vrienden Loterij nu ging doen, Kreeg ik als antwoord: “helaas wij kunnen niets doen”. Mijn opmerking: Ik vind dat ik recht heb op deze prijs en dat u dit moet regelen, want u bent nalatig geweest in uw communicatie, gaf hij me voor wat betreft het laatste gelijk, maar hij kon verder niets regelen en gaf me excuses. Ik heb die als persoonlijke excuses van hem geaccepteerd, maar niet als excuses van de Vrienden Loterij.

Hij ging het in ieder geval intern bij zijn meerdere nog aankaarten, dus afwachten wat de Vrienden Loterij gaat doen. Maar eerlijk gezegd verwacht ik dat ze het zullen laten doodbloeden. Ik begreep dat er meerdere personen geweest zijn met soortgelijke problemen. Als wij met elkaar in contact zouden kunnen komen, dan kunnen we misschien een vuist maken. Dus reageer aub op dit artikel, als u zich ook bedonderd voelt door de Vrienden Loterij.

SAMEN STAAN WE STERKER!

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.