EPSTEIN ZELFMOORD ?

Je hoeft geen complotdenker te zijn dat de ‘zelfmoord’ van Jeffrey Epstein van geen kanten klopt.
Deze man is vermoord. Hij wist teveel en het gevaar was te groot dat hij zijn verhaal zou gaan doen tijdens de komende rechtszittingen over personen die maar al te graag op zijn privé-eiland verbleven.

De valse redactie van NOS toont op het journaal bij dit onderwerp beelden van Donald Trump, die een ‘vriend van Epstein’ zou zijn geweest, terwijl het algemeen bekend is dat het Bill Clinton was die een grote vriend was en vele bezoekjes aan Epstein heeft afgelegd maar dat laat de NOS niet zien.

Wanneer iemand een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd hangt dan wordt ie 24/7 in de smiezen gehouden. Dus deze ‘zelfmoord’ (door middel van ophanging ?) stinkt aan alle kanten is voor veel bekende Amerikanen een mooie uitkomst met een zucht van verlichting.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.