HYPOCRIETE HOUDING RABOBANK

De Rabobank durft het niet meer aan, klanten aannemen uit het betaalde voetbal uit angst voor witwaspraktijken, corruptie en fraude. De Rabobank is moraalridder geworden, terwijl in het jonge verleden andere berichten de ronde deden, zie https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/abn-amro-en-rabobank-betrokken-bij-roven-55-miljard-euro-belastinggeld/

De Rabobank is op grote wijze betrokken geweest in de professionele topsport en heeft jarenlang een dopinggebruikende wielerploeg gesponsord.

Met haar opstelling mag van de Rabobank worden verwacht dat zij niet alleen het risico van klanten uit het betaalde voetbal als gevaar ziet, maar ook het risico van internationale klanten in Oost- en Zuid-Europese landen en Nederlandse bedrijven die zaken met bedrijven uit dergelijke landen doen.

Misschien moet de Rabobank overwegen volledig terug te gaan naar de basis van voor de fusie van de Raiffeisen- en Boerenleenbank en alleen voor Nederlandse boerenbedrijven bankieren, dat komt in elk geval minder hypocriet over.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.