LAAT MAAR ZITTEN

Je begint je als Nederlander steeds meer te schamen in het buitenland. Nederland is al bekend als dé narcostaat in Europa.

Waar de Nederlandse belastingdienst hardwerkende burgers met toenemende belastingdruk tot op het bot uitkleedt, worden internationale bedrijven met ‘belastingparadijsregelingen’ met dito hoeveelheden expats binnengehaald, waarmee de woningmarkt tot een kookpunt wordt gebracht. Van enig beleid door de regering om de negatieve tendens omtrent Nederland te keren is geen sprake. Mark Rutte als Capo di tutti capi vindt het fantastisch en speldt ons Nederlanders op de mouw dat het economisch goed gaat.

We hebben een atleet Roelf Bouwmeester en zijn vriend die in Hongarije bijbeunde in allerlei aldaar verboden middeltjes. We hebben een geïmporteerde atlete Madiea Ghafoor die met ik weet niet hoeveel drugs in Duitsland vast zit. Dan ook nog een actrice Imanuelle Grives die, om in een bedachte acteerrol te komen, het werkelijk dealen moest meemaken. En niet te vergeten zijn we een aardige reputatie aan het opbouwen met kopschoppers van dubbele nationaliteit die in Tsjechië een ober tot de orde wilden roepen, Armin en Arash Nahvi. De advocaten schreeuwen zich schor in de rechtbank om het schorem naar Nederland te halen om hun voorarrest of straf uit te zingen.

Laat ze maar zitten in het land waar ze zijn opgepakt en worden berecht. Nederlandse nationaliteit afnemen en zeker niet stimuleren om ooit nog enige stap op Nederlands grondgebied te zetten.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.