OEI II

De storm rond de berichtgeving van het zoontje van Femke Halsema en Robert Oey is een klein beetje gaan liggen. Door de media zijn Halsema en de door haar ingeschakelde advocaat Plasman zeer ruim in de gelegenheid gesteld om ´de feiten´ anders te presenteren dan ze in werkelijkheid zijn.

Zoals al eerder bericht in voorgaand artikel OEI moet de focus in deze kwestie liggen op de opvoeding van Bruno Oey, met andere woorden de verantwoordelijkheid van de ouders.

In de media was in eerdere berichten al vaker de melding gemaakt dat mevrouw Halsema weinig aandacht had voor haar gezin simpelweg omdat haar carrière-belangen daarboven werden gesteld. Gezien de lange werkuren van Femke Halsema die zij had als fractievoorzitter en kamerlid voor Groen Links tot en met 2011 en vervolgens, sinds zij de politiek verliet, een scala aan baantjes, zoals bestuurder, dagvoorzitter, auteur en televisiemaakster had waarmee zij haar zakken verder heeft gevuld, zijn het zoveelste bewijs dat haar carrière prioriteit nummer één is.

Nu haar zoon, Bruno Halsema, is aangehouden wegens een aantal vergrijpen die dermate ernstig zijn, dat Halsema zich zelf genoodzaakt zag om een ‘zware strafrechtadvocaat’ in te schakelen geeft dat eens te meer de ernst van de situatie weer.

Dat Halsema en de door haar ingeschakelde advocaat Plasman vervolgens de kwestie proberen te bagatelliseren bevestigt nog eens, dat in huize Halsema-Oey het gevoel voor verhoudingen volkomen zoek is temeer nu zij ernstig tekort zijn geschoten in hun opvoedingkundige taken.

Een onderzoek door bureau Halt en-of Veilig Thuis of en hoe de opvoeding van zoon Bruno jarenlang is verwaarloosd zou in deze kwestie wenselijk zijn.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.