FALEND OPTREDEN LEIDT TOT GERECHTVAARDIGDE ACTIE

Het is niet verwonderlijk dat hardwerkende ondernemers niet langer akkoord gaan met een falend overheidsbeleid waarbij een stel lamzakken zich als krakers toegang tot een afgesloten pand verschaffen en zomaar kunnen blijven zitten.

Wanneer is het afgelopen met de gedoogcultuur in Amsterdam, waarbij een kluppie van uitgeprocedeerde asielzoekers onder de naam ‘we are here’ telkens de grenzen van onze rechtstaat overschrijden.

Dit gannef, dat op geen enkele wijze ooit aan onze samenleving een bijdrage zal kunnen/willen leveren dient per direct te worden opgepakt en met een enkeltje Nederland te worden uitgezet richting hun Afrikaanse thuisland.

Wanneer politie en justitie falen in het handhaven van de wet (kraken is niet toegestaan), dan is protest van de samenleving gerechtvaardigd met de oproep om zaterdag naar het gekraakte pand in Sloterdijk Amsterdam-West, Abberdaan 56 te komen.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.