VOC-Café

Het is al weer een maand of 5 geleden dat de eigenaar van voornoemd café bekend maakte de naam van het horeca-etablissement te wijzigen onder de anonieme druk van links-fascistisch tuig en groen(s)links adepten die dreigden de boel plat te branden.

Hard werkende mensen die een bedrijf runnen in een ruim 500-jarig pand met een historisch verleden, namelijk de Schreierstoren, de plek waar de vrouwen wenend afscheid namen van hun geliefden die op hun avontuurlijke reis in dienst van de VOC naar de oost richting Indië voeren. Van diegenen die vertrokken moest de meerderheid een contract afsluiten voor de duur van 5 jaar tegen een hongerloontje. Veertig procent van hen kwam nooit meer terug in Nederland. In feite slaven van het toenmalig systeem.

Het extremistische linkse antifa-tuig dat geen enkel historisch besef heeft vond dat de naam VOC maar definitief moest verdwijnen en hebben zolang gedreigd dat de eigenaar zich gedwongen zag in april 2019 over te gaan tot de naamswijziging. Sedertdien heet het eetcafé “Café de Schreierstoren”.

Kort geleden heb ik daar met mijn partner nog een bezoek gebracht en uitstekend gegeten en gedronken van een eenvoudige en betaalbare hap. Vooral de verschillende bieren die worden aangeboden smaakten goed.

Triest te constateren dat een eigenaar/uitbater van een prima lopend horecabedrijf is gezwicht voor de linkse terreur van linkse facsisten en geestverwanten/partijgenoten van Groen Links.

Vanzelfsprekend zullen sujetten als Jesse Klaver, Paul Rosenmöller, Wijnand Duyvendak en Rutger Groot Wassink daar geen enkele boodschap aan hebben evenals ‘onze’ Groen Links burgemeester Femke Halsema die hetzelfde (verwerpelijke) gedachtengoed aanhangt.

Logisch dat er geen enkele actie vanuit het Gemeentehuis is genomen om de identiteit van de bedreigers te achterhalen en te vervolgen.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.