ENKEL DREIGEMENTEN, GEEN ACTIE

Er is een hogeschool, dat zich al op onbegrijpelijke gronden mag profileren als Islamic University of Applied Sciences Rotterdam (IUASR).

Bij dit pareltjesinstituut aan de Rotterdamse Bergsingel (hoe komen ze aan dit prachtige pand) zwaait rector Ahmet Akgündüz de scepter. Deze extreme Islamfanaticus is drie maanden (?) gelegenheid gegeven om namens de hogeschool afstand te nemen van gedane discriminerende- en haatzaaiende publicaties die zijn gedaan onder zijn verantwoordelijkheid. Wanneer dat niet gebeurt, dan mag het Islamitisch onderwijspaleis niet langer de naam van ‘hogeschool’ hanteren. (Waarom heet het nog University ?)

Niemand durft het hardop te zeggen dat het met dergelijk soort propagandistische Islam maar eens afgelopen moet zijn. Het op structurele wijze niet voldoen aan de Nederlandse wetgeving zou eenvoudigweg moeten leiden tot sluiting, dan wel intrekking van elke onderwijsbevoegdheid.

Maar nee, het blijft helaas bij dreigementen en het zal tot geen enkele inhoudelijke actie leiden.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.