KWAJONGENSSTREEK

In vervolg op de publicatie Hals(ema)-zaak waar het draait om een 15-jarige puber, nu iets over die twee YouPubers Ties Granzier en Govert Sweep.

Wetenschappelijk staat vast dat de hersenen pas volledig op 24 jarige leeftijd volgroeid zijn en dan pas sprake is van ‘volwassenheid’. Ondanks dat mag je van 21-jarige jongens verwachten dat er wel enig besef is ontstaan dat je je niet meer kan verschuilen achter een ‘kwajongensstreek’, als je verboden terrein betreedt waarmee sprake is van een wetsovertreding.

Als kennelijk verwende jochies, die op hun leeftijd al naar de USA kunnen reizen en een auto kunnen huren, moet duidelijk worden dat er grenzen zijn. Als onderdeel van een echte opvoeding (waar hun ouders in tekort zijn geschoten) moeten deze YouPubers maar eens stevig worden aangepakt. Niet met het opgestoken vingertje dat Bruno Oey bij de Nederlandse rechter te wachten staat, maar een in de USA als milde straf te betitelen paar maanden gevangenis, uitzetting en voor hun leven geregistreerd zijn als persona non grata (je komt de USA nooit meer in).

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.