TREIN MET 200 PASSAGIERS HEEFT 20 MINUTEN VERTRAGING

Deze gebeurtenis hoeft niet in het nieuws te staan. De NS zal de komende maanden wel vaker een vertraging op trajecten moeten ondergaan als de blaadjes weer van de bomen vallen.

Dit is een andere situatie. Het blijkt dat een juffie weigerde om haar nikab af te doen bij een controle op haar persoonlijke abonnement.

De agenten hebben haar twee opties (???) gegeven: of je laat je snuitje zien om je identiteit vast te stellen, of je loopt mee naar een aparte ruimte op het perron waar een vrouwelijke politieagente jouw identiteit controleert.

Miss Nikab blijkt na veel soebatten voor het alsnog tonen van haar snuitje in de trein te hebben gekozen.

Het kan gewoon dat 200 passagiers gedupeerd worden door een fanatieke moslima, terwijl de wetgeving duidelijk is en er moet worden gehandhaafd. Niks geen discussie. Het dragen van een nikab is verboden. Dus slappe politie, in het vervolg sleep je dat mens uit de trein zodat de meerderheid van de passagiers geen vertraging oploopt en slinger je die wandelende tent voor 150 Euries op de bon.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.