RON BLAAUW, IK BEGRIJP JE NIET

Ron Blaauw, top chef, in het verleden bekroond met twee Michelin-sterren. Hij heeft zijn naam gevestigd in de culinaire wereld en slaat een verkeerde weg in. Ron Blaauw wordt naast chef ook ondernemer. Niet te begrijpen. Is ie als midden veertiger beland in een midlife crisis, of heeft hij de passie voor koken verloren?

Ron, je kan jezelf voor ik weet niet hoeveel op de payroll laten zetten bij een gerenommeerd restaurant. Je kan daarnaast bijbeunen, zoals je vriend Herman den Blijker, met een ‘door jou’ speciaal ontwikkelde messen- of pannenset die wordt verkocht bij de Blokker, of met een zegelactie bij de JUMBO of Albert Heijn.

Nee, Ron Blaauw gaat zich verbinden aan Hudson’s Bay in Amsterdam op de bovenste etage met de vestiging van een restaurant waar geen hond komt. En daar steek je dan ook nog meerdere tonnen aan Euro’s in?

Schoenmaker, houd je bij de leest !

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.